“Een beetje eigenwijze architect die meedenkt..!!”

Het ijs is er al super lekker en ook dit vinden wij heerlijk! Luciano delft vertelt over MCK architectuur. Bedankt Djordy Dijkgraaf & Jeroen de Bruin!


” Michiel Klinkenberg: een beetje eigenwijze architect die meedenkt..!!

Djordy en ik kennen Michiel via een kennis. Daar heeft hij een heel restaurant plus ijssalon voor “gedaan”, dus zou onze ijssalon ook moeten lukken? Al in het allereerste stadium bleek zijn toegevoegde waarde. We hadden 4 muren en een idee…. Michiel had meteen de schets hoe het kon worden.

Na wat eerste contacten heeft Michiel een offerte gemaakt bestaande uit verschillende onderdelen. Afhankelijk van de wensen kun je onderdelen weglaten of niet. Deze offerte is ook de uiteindelijke factuur geworden. Geen verrassingen op dat vlak dus.

In het proces is Michiel precies eigenwijs genoeg om zijn eigen visie te delen zonder de wens van de klant uit het oog te verliezen. Veel architecten luisteren te weinig naar hun klanten en doen veelal wat ze zelf mooi vinden. Zo niet Michiel, een welkome verfrissing op dit gebied! In het hele proces is ook goed meegedacht over kostenbesparing en de krappe planning, twee belangrijk aspecten in ons kleine project.

Michiel heeft ook de aannemer aangedragen die de verbouwing heeft gedaan en ook goed heeft meegedacht over ons budget en schema. Al met al bijzonder tevreden!”

Djordy Dijkgraaf & Jeroen de Bruin


overige referenties