Zij hebben het best passende ontwerp al gekregen


Referenties


Onderstaand een aantal referenties. Bent u opzoek naar een specifieke referentie? Neem dan contact op, dan leveren wij u deze graag aan.


kadettilac holding b.v.

MCK is een verademing in de wereld van de architectuur: praktisch, benaderbaar, down to earth, transparant qua pricing en altijd vol met goede ideeën.

Opdrachtgever: P. Corten

VV real estate B.V.

Creatief, gedurfd en doordacht.

“Mijn ervaringen met MCK Architectuur zijn zeer goed te noemen. Creatieve, gedurfde en goed doordachte ontwerpen. Een jong en dynamisch bureau welke met hun persoonlijke benadering, de belangen van hun opdrachtgevers behartigd. Een veelzijdig architectenbureau met ervaring en affiniteit voor zowel transformatie als nieuwbouwprojecten.”

Anne Heijmans, VV Real Estate B.V.

IJssalon Luciano Delft

” Michiel Klinkenberg: een beetje eigenwijze architect die meedenkt..!!

Djordy en ik kennen Michiel via een kennis. Daar heeft hij een heel restaurant plus ijssalon voor “gedaan”, dus zou onze ijssalon ook moeten lukken? Al in het allereerste stadium bleek zijn toegevoegde waarde. We hadden 4 muren en een idee…. Michiel had meteen de schets hoe het kon worden.

Na wat eerste contacten heeft Michiel een offerte gemaakt bestaande uit verschillende onderdelen. Afhankelijk van de wensen kun je onderdelen weglaten of niet. Deze offerte is ook de uiteindelijke factuur geworden. Geen verrassingen op dat vlak dus.

In het proces is Michiel precies eigenwijs genoeg om zijn eigen visie te delen zonder de wens van de klant uit het oog te verliezen. Veel architecten luisteren te weinig naar hun klanten en doen veelal wat ze zelf mooi vinden. Zo niet Michiel, een welkome verfrissing op dit gebied! In het hele proces is ook goed meegedacht over kostenbesparing en de krappe planning, twee belangrijk aspecten in ons kleine project. Michiel heeft ook de aannemer aangedragen die de verbouwing heeft gedaan en ook goed heeft meegedacht over ons budget en schema. Al met al bijzonder tevreden!”

Djordy Dijkgraaf & Jeroen de Bruin  meer

Van Bennekom Vlees

” MCK architectuur is voor ons een jong en out of the box denkend bureau dat alle aspecten van het ontwerp proces beheerst. De meer dan goede kennis van alle aspecten van bouw, architectuur, ruimtelijke ordening, vergunningen etc is duidelijk merkbaar. Goed luisteren naar de opdrachtgever, het filteren van de meest essentiële zaken uit de wensen en dan toch komen met een ideale en vooral eigenwijze, eigentijdse indeling voor het pand, maakt voor ons MCK architectuur de ideale partner. Ondanks de leeftijd van ons bedrijf, kunnen we met het nieuwe pand ons in de toekomst profileren als bedrijf van de 21st eeuw zonder het verleden te vergeten. Voor ons is MCK architectuur het moderne one – stop – shopping gebleken ” 

dv projectontwikkeling

Ik, Dirk vroege eigenaar van DV Projectontwikkeling BV, kan MCK Architectuur van harte aanbevelen. Sinds 2018 heb ik een aantal projecten met MCK gerealiseerd, zowel in Rotterdam als in Delft. Dit waren allemaal transformaties van kantoor/winkel naar wonen. Bij alle projecten was MCK van schets/idee tot uiteindelijke oplevering betrokken. MCK is enorm creatief en zoekt altijd naar de juiste oplossingen.

Je kan makkelijk en snel met ze schakelen en mogelijke problemen worden snel en goed opgelost. De parate vakkennis zorgt ervoor, dat er niet onnodig veel tijd verloren gaat aan kansloze exercities. Kortom ik kijk terug op een plezierige samenwerking en hoop nog vele projecten met MCK Architectuur te mogen realiseren. Op naar de volgende!!!

Mocht u na het lezen van deze recensie toch nog vragen hebben, dan ben ik gaarne bereid uw vragen te beantwoorden.”

D. Vroege

MORE (Masters of Real Estate)

“Wij werken al enige jaren zeer prettig samen met MCK Architectuur. Waar wij kansen zien bij diverse ontwikkelprojecten staat MCK ons bij met het in eerste instantie brainstormen, conceptontwikkeling, financieel onderbouwen en het opzetten van een haalbaarheidsstudie.

Als projecten haalbaar zijn dan schakelen wij MCK in om het project te ontwerpen, waarbij men ons vaak positief weet te verrassen. MCK kan ons volledig ontzorgen bij het vergunningstraject.  En indien gewenst bij het inschakelen van experts voor de uitvoering.

MCK is een frisse jonge organisatie die snel weet te schakelen en dat op een heel aangename wijze. Vermeldenswaardig is hun kostenstructuur, die voor ons bijzonder aantrekkelijk is naast de meerwaarde van hun prestaties. Wij bevelen MCK dan ook te zeerste aan.

More, P.B.A. Corten MRE

Beach Hotel – Kloeg collection

” MCK architectuur is verantwoordelijk geweest voor het beoogde architectonische eindresultaat. Kernkwaliteiten van MCK zijn: creatief in praktische oplossingen, wensen van zijn opdrachtgever omzetten in haalbare voorstellen, eerlijk en oprecht, coöperatief en constructief, kunnen een idee laten rijpen en omzetten in een voorstel, kunnen goed de wens inventariseren en zichtbaar maken.

Wat mijn vrouw en mij opviel is de rust die Architect Michiel klinkenberg uitstraalt en hoe hij zich kan focussen op ons gewenste resultaat. Door het systematisch stellen van vragen bereikte hij óns doel. Inleven is één zijn talenten, hetgeen het proces en resultaat perfect maken. Een prettig mens bovendien.

Bij een volgend project gaan wij weer met een aan de zekerheid grenzende waarschijnlijkheid bij MCK architectuur aan de tekentafel “

Oxygen Holdings Limited

” Fresh, Ambitious, Professional, and pleasant to work with.”

 

U kent ons al wat beter. Maar ons echt spreken? Laten we beginnen met de?


fundatie