profiel

Doel

Bij MCK willen we werken aan een betere en mooiere omgeving voor de toekomst. Door de best passende ontwerpen te maken voor een vraagstelling waarbij kwaliteit voor de gebruiker op 1 staat. Onze ontwerpen hebben een positieve impact op haar context en leveren maatschappelijke meerwaarde. Door ons inzicht en experts zijn onze ontwerpen financieel passend en bouwtechnisch uitvoerbaar. Voor elke ontwerpopgave implementeren we duurzaamheid opnieuw, hierdoor hebben onze ontwerpen een positieve impact op de ecologische omstandigheden.

Michiel Klinkenberg

MCK architectuur is eind 2011 opgericht door Michiel Klinkenberg. Een architect die niet alleen een breed georiënteerde bouwkundige studie heeft genoten, maar ook jaren ervaring heeft opgedaan in de bouw. Hij is praktisch opgegroeid tussen de steigers en bouwwerken. Michiel heeft gewerkt bij ontwikkelaars, ontwerpbureaus en bouwbedrijven. Door zijn sterke bouwkundige opvoeding, creatieve visie en innerlijke drive is MCK architectuur ontstaan.

Referenties

“Creatief, Gedurfd, Doordacht, ………

Referenties

De


Mensen

De mensen bij MCK architectuur

Ontmoet het team

100% aandacht voor het proces, de opdrachtgever en de stakeholders. Met een volledige focus op het leveren van de beste dienst, en het maken van het mooiste ontwerp. Dit allemaal met een handen uit de mouwen mentaliteit.


Jasper – Architect

“Architectuur levert een noodzakelijke bijdrage aan het toekomstbestendig maken van onze leefomgeving, daar geloof ik in. Bij elk vraagstuk zoek ik naar een oplossing waarbij er een goede balans is tussen mens, milieu en financiën. Daarbij daag ik mijzelf uit door met mijn creativiteit nieuwe manieren te vinden om mijn rol als architect te vervullen.”

Marc – architect

“De voldoening voor mij als architect zit hem in de blijdschap van de opdrachtgever bij het in gebruik nemen van bijvoorbeeld zijn woning of het kantoor. Het ontwerpproces daar naar toe loopt volgens een vaste route, maar het resultaat is bij elke opdracht anders. Een gedegen analyse leidt tot een goed bruikbaar en functioneel plan wat helemaal aan de wensen voldoet aan de wensen van de gebruiker. Op vlak van architectuur is het leuk om een opdrachtgever te verrassen en uit te dagen. Een zorgvuldige detaillering en materialisatie zorgen voor een perfect eindresultaat, en die glimlach.”

LindA – Ontwerper

“Bij MCK architectuur zie ik de kans om mezelf als architect te ontwikkelen en in contact te komen met alle aspecten van het vak. Ik heb veel interesse in de verschillende sociale manieren van wonen en de ontwikkelingen van duurzame materialen. Daarom werk ik graag aan ontwerpen die niet alleen het beste werken voor de gebruikers, maar ook een positieve impact hebben op hun omgeving.”

Lisa – Ontwerper

Iedere opdracht benader ik met nieuwsgierigheid en aandacht voor de gebruikservaring. Dit gecombineerd met mijn ambitie tot verduurzamen van de bebouwde omgeving maakt het creatieve proces zo onwijs leuk. Dit plezier in inlevingsvermogen neem ik niet alleen mee tijdens het ontwerpen maar in al mijn werkzaamheden.

 

Jennifer – Strategisch Adviseur & Ontwerper

“De juiste opdrachtgevers vinden en zorgen dat de juiste opdrachtgevers jouw bedrijf vinden. Dat kan in mijn optiek alleen wanneer je een scherpe positionering strategie hebt. Jouw doelgroep, positionering en merkidentiteit vormen wat mij betreft de basis voor de gehele bedrijfsvoering. Daar werk ik hard aan bij MCK.
Mijn drijfveer is mensen in beweging krijgen, breder perspectief te bieden en hen verder helpen. Ik heb een intrinsieke betrokkenheid bij de mens en kom het beste tot mijn recht wanneer ik met andere mensen in aanraking kom. De mens, gedrag, gebruik en beweging zijn dan ook volledig geïntegreerd in elk aspect van mijn vormgevingsproces.”

Michiel – Architect & Eigenaar

“Een opdrachtgever moet zich gehoord en gesteund voelen. Weten dat we altijd voor het beste gaan wat mogelijk is, dat vind ik belangrijk.  Daarom ontwerp ik graag doelgericht. Zo efficiënt mogelijk omgaan met tijd en hierbij een prachtig plan maken wat mensen verrast. Het vanuit een breed perspectief kijken naar onder andere de financiële en planologische haalbaarheid is dan van groot belang. Zodat hierna vorm gegeven kan worden aan de uitgangspunten die de kansen scheppen voor een plan met maatschappelijke en architectonische meerwaarde. Dit kan alleen maar bereikt worden door goed Teamwork. En daar maak ik mij dan ook hard voor.”

GEzocht!

MCK groeit hard en blijft continu in ontwikkeling. Voor ons bureau zijn we daarom altijd op zoek naar naar talent. Voor meer informatie kijk op gezocht.