preview – GEreed
Een totale transformatie. Van Bakkerij naar IJssalon. MCK architectuur heeft mogen werken aan het vergunningstraject, de wijzigingen aan de buiten gevel en het volledige interieur. Ook hebben we de bouw mogen begeleiden. Met een sterk team is deze verbouwing in zeer korte tijd gerealiseerd. Binnen 3,5 weken van start sloop tot opening. Een zeer knappe prestatie van de uitvoerende partijen en aannemer!
Onderstaand een voorproefje. De foto’s zijn mooi, maar je kan natuurlijk beter gaan proeven.
“Djordy en ik kennen Michiel via een kennis. Daar heeft hij een heel restaurant plus ijssalon voor “gedaan”, dus zou onze ijssalon ook moeten lukken? Al in het allereerste stadium bleek zijn toegevoegde waarde. We hadden 4 muren en een idee…. Michiel had meteen de schets hoe het kon worden.
Na wat eerste contacten heeft Michiel een offerte gemaakt bestaande uit verschillende onderdelen. Afhankelijk van de wensen kun je onderdelen weglaten of niet. Deze offerte is ook de uiteindelijke factuur geworden. Geen verrassingen op dat vlak dus.
In het proces is Michiel precies eigenwijs genoeg om zijn eigen visie te delen zonder de wens van de klant uit het oog te verliezen. Veel architecten luisteren te weinig naar hun klanten en doen veelal wat ze zelf mooi vinden. Zo niet Michiel, een welkome verfrissing op dit gebied! In het hele proces is ook goed meegedacht over kostenbesparing en de krappe planning, twee belangrijk aspecten in ons kleine project. Michiel heeft ook de aannemer aangedragen die de verbouwing heeft gedaan en ook goed heeft meegedacht over ons budget en schema. Al met al bijzonder tevreden!”
Djordy Dijkgraaf & Jeroen de Bruin