Luciano Delft

Gevel wijziging, herinrichting, interieur


Luciano Delft

Voorkant Luciano Delft
Opdrachtgever
Luciano Delft
Architect
MCK architectuur
Jaar
2018
Programma
Herinrichting, gevel wijziging, interieur
Status
Gereed
Schaal
+50 m2
Constructeur
Broersma
Verlichting
Modular
W- Installatie
Hespa Installatie techniek
E -installatie
Flash Elektratechniek
Interieurbouwer
Ideko interieurbouw
Aannemer
Raybo
Gemeente
Delft
Photografie
BKN - Produtions

preview – GEreed

Een totale transformatie. Van Bakkerij naar IJssalon. MCK architectuur heeft mogen werken aan het vergunningstraject, de wijzigingen aan de buiten gevel en het volledige interieur. Ook hebben we de bouw mogen begeleiden. Met een  sterk team is deze verbouwing in zeer korte tijd gerealiseerd. Binnen 3,5 weken van start sloop tot opening. Een zeer knappe prestatie van de uitvoerende partijen en aannemer!

Onderstaand een voorproefje. De foto’s zijn mooi, maar je kan natuurlijk beter gaan proeven.

Luciano Delft aanzicht

“Een beetje eigenwijze architect die meedenkt..!!”

“geen verrassingen op financieel vlak”

“Een welkome verfrissing”

“Djordy en ik kennen Michiel via een kennis. Daar heeft hij een heel restaurant plus ijssalon voor “gedaan”, dus zou onze ijssalon ook moeten lukken? Al in het allereerste stadium bleek zijn toegevoegde waarde. We hadden 4 muren en een idee…. Michiel had meteen de schets hoe het kon worden.

Na wat eerste contacten heeft Michiel een offerte gemaakt bestaande uit verschillende onderdelen. Afhankelijk van de wensen kun je onderdelen weglaten of niet. Deze offerte is ook de uiteindelijke factuur geworden. Geen verrassingen op dat vlak dus.

In het proces is Michiel precies eigenwijs genoeg om zijn eigen visie te delen zonder de wens van de klant uit het oog te verliezen. Veel architecten luisteren te weinig naar hun klanten en doen veelal wat ze zelf mooi vinden. Zo niet Michiel, een welkome verfrissing op dit gebied! In het hele proces is ook goed meegedacht over kostenbesparing en de krappe planning, twee belangrijk aspecten in ons kleine project. Michiel heeft ook de aannemer aangedragen die de verbouwing heeft gedaan en ook goed heeft meegedacht over ons budget en schema. Al met al bijzonder tevreden!”

IJssalon Luciano Delft

Djordy Dijkgraaf & Jeroen de Bruin